منو دسترسی
1403/08/04 در ساعت 21:32:01

برگزاری گردهمایی از "راه و ساختمان تا عمران"

گردهمایی بزرگ فارغ‌التحصیلان و دانشجویان مهندسی عمران فنی با عنوان "از راه و ساختمان تا عمران" توسط کانون فنی و دانشکده مهندسی عمران دوم آبان در تالار چمران دانشکده فنی برگزار ‌شد.

برگزاری گردهمایی از "راه و ساختمان تا عمران"

پایگاه اطلاع رسانی کانون فنی:

گردهمایی بزرگ فارغ‌التحصیلان و دانشجویان مهندسی عمران فنی با عنوان "از راه و ساختمان تا عمران" توسط کانون فنی با همراهی دانشکده مهندسی عمران عصر چهارشنبه دوم آبان در تالار چمران دانشکده فنی برگزار ‌شد.

در این گردهمایی علاوه بر استادان و چهره‌های برجسته دانشکده مهندسی عمران، تنی چند از مسئولان دانشکده فنی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های دیگر و مسئولان کانون فنی حضور داشتند.

این برنامه همزمان با 90 سالگی تاسیس دانشگاه تهران و از جمله برنامه‌های تدارک‌دیده شده به این مناسبت بود.

برنامه با پخش کلیپ خوشامدگویی دکتر بهروز گتمیری(راه و ساختمان 58) آغاز شد. وی در این کلیپ تاریخچه مختصری از تاسیس دانشگاه تهران، دانشکده فنی و رشته راه و ساختمان ارایه داد و یاد استادان بزرگ فنی همچون مهندس حامی، مهندس بهنیا، دکتر حسابی، دکتر قالیبافیان، دکتر غلامحسین رهنما و ... گرامی داشت.

سپس دکتر محمد شکرچی‌زاده(راه و ساختمان 64)، دبیر کانون، در سخنانی ضمن خوشامدگویی به حاضران به خاطر همکاری دانشکده فنی برای برگزاری این رویداد از دکتر قاسمیه، رییس دانشکده فنی تشکر کرد.

وی تاسیس فنی را دریچه ورود کشور به دنیای مدرن دانست و توسعه کشور، اجرای پروژه‌ها و تدوین آیین‌نامه‌ها را حاصل تاسیس دانشکده فنی دانست.

دکتر شکرچی‌زاده همچنین به فعالیت دانشجویان فنی در حوزه‌های اجتماعی و جنبش‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: چیزی که ما به عنوان مکتب فنی از آن یاد می‌کنیم، با هم بودن، کار جمعی و عشق به ایران است.

دکتر مهدی قاسمیه، رییس دانشکده فنی سخنران بعدی مراسم بود که در سخنانش آماری از تعداد دانشجویان و استادان 11 دانشکده دانشکدگان فنی ارایه داد. وی ابراز امیدواری کرد حضور فارغ‌التحصیلان در این دانشکده، برای دانشجویان که دچار بی‌نشاطی شده‌اند، انگیزه‌بخش باشد.

وی همچنین گزارشی از روند احداث ساختمان دانشکده مهندسی عمران و مهندسی شیمی را ارایه داد.

در این بخش از برنامه کلیپ‌هایی از استادان قدیمی دانشکده فنی (رشته راه و ساختمان) و استادان جدید این دانشکده به نمایش درآمد.

در ادامه دکتر کامبیز بهنیا، فرزند مهندس بهنیا، به بیان خاطرات خود از دانشکده فنی پرداخت. دکتر بهنیا پس از فارغ‌التحصیلی به تدریس در دانشکده فنی مشغول شد و امسال 53 سال از ورودش به فنی می‌گذرد. وی تاکید کرد من و پدرم از 90 سال تاسیس فنی، 84 سال را در آن حضور داشتیم.

اجرای موسیقی زنده توسط دو تن از دانشجویان دانشکده مهندسی عمران بخش بعدی برنامه بود.

سخنرانی مهندس محمدرضا انصاری (راه و ساختمان 47)، عضو شورای عالی کانون، به همراه پخش کلیپی از فعالیت‌های فارغ‌التحصیلان فنی برنامه بعدی بود. وی توانمندی و توجه به توسعه و سازندگی در کشور را بارزترین شاخصه فارغ‌التحصیلان فنی دانست.

ميزگرد "نقش مهندسان و پیشکسوتان فنی در ساخت و ساز کشور" پنج‌شنبه 12 مهر 1403 در دفتر طالقانی کانون با حضور مهندس علی آزاد(راه و ساختمان 42)، مهندس علیرضا ناصرمعدلی(راه و ساختمان 46)، مهندس عباس غفاری(راه و ساختمان 51)، مهندس بهمن حشمتی(راه و ساختمان 53) و دکتر بهروز گتمیری(راه و ساختمان 58)، برگزار شد. پخش خلاصه‌ای از این میزگرد بخش بعدی مراسم بود.

فارغ‌التحصیلان فنی همواره حضور فعالی در اداره کشور داشته‌اند. در ادامه برنامه کلیپی از فارغ‌التحصیلانی که در دولت‌های وقت صاحب منصب بوده‌اند، به نمایش درآمد.

مهندس بیژن نامدار زنگنه (راه و ساختمان 56)، نیز در سخنانی به تغییر نام رشته راه و ساختمان به عمران اشاره کرد و گفت، نام راه و ساختمان بسیار گویاتر و زیباتر از عمران برای این رشته مهندسی است.

وی همچنین بر تغییر رویکرد جامعه و بازار به رشته‌های تحصیلی تاکید کرد. به گفته وی در حال حاضر رشته‌های مدیریت و کارآفرینی، رشته‌های برتر تحصیلی به حساب می‌آیند. برخلاف گذشته که رشته‌های مهندسی به عنوان رشته‌های برتر شناخته می‌شد. البته به استثنای مهندسی آی‌تی و هوش مصنوعی. وی ابراز امیدواری کرد برگزاری دوره‎های مدیریت، MBA، فاینانس، بورس و ... در دانشگاه تهران و دانشکده فنی در اولویت قرار بگیرد.

در ادامه کلیپی از خاطرات شفاهی فارغ‌التحصیلان فنی پخش شد. در این فیلم، دکتر خسرو پاکدامن ورودی سال 1330 راه و ساختمان، مهندس آنا آخوندی (راه و ساختمان 36)، مهندس حبیب‌الله ظهوری (راه و ساختمان 45)، مهندس آذر صفایی (راه و ساختمان 72) به بیان خاطرات‌شان پرداختند.

سپس برنامه با تنفس کوتاهی ادامه یافت. حاضران در این زمان فرصت یافتند، از نمایشگاه مروری بر 90 سال خاطره بازدید کنند. این نمایشگاه عکس در راهروهای اطراف تالار چمران ترتیب یافته بود. در این بخش کلاس درس نمادین دکتر بهنیا در کلاس جمال افشار تشکیل شد و حاضران توانستند دقایقی در این کلاس حضور یابند.

بزرگداشت پروفسور هوشیار نوشین بخش بعدی برنامه بود.

پروفسور هشیار نوشین (راه و ساختمان 1338)، استاد دانشگاه معماری و هنر پارس و دانشگاه Surrey انگلستان و طراح سازه استادیوم تختی چندی پیش در 91 سالگی درگذشت.

وی از پیشگامان سازه فضاکار در جهان است و سازه های فرودگاه هیترو و استادیوم تختی تهران از معروف ترین آثار اوست.

در این بخش ضمن نمایش فیلمی از فعالیت‌ها و جوایز دریافتی دکتر نوشین، دو تن از شاگردان وی به بیان خاطرات خود پرداختند. این بزرگداشت به همت انجمن‌های سازه‌های فضاکار و سازه‌های پل ایران ترتیب یافته بود.

در ادامه دکتر غلامرضا هروی، رییس دانشکده مهندسی عمران، در گزارشش، آماری از دانشکده مهندسی عمران ارایه داد. وی همچنین درباره طرح توسعه دانشکده عمران و نیاز مالی برای اجرای این پروژه توضیح داد.

پخش کلیپ دیگری از خاطرات فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی عمران بخش بعدی برنامه بود.

تعدادی از فارغ‌التحصیلان این رشته که در خارج از کشور حضور دارند، با ارسال پیام‌های تصویری، 90 سالگی دانشکده فنی و رشته راه و ساختمان را تبریک گفتند. پیام دکتر شهریار وهدانی (راه و ساختمان 55)، دکتر پوریا قدس و دکتر عالی عالی‌زاده فارغ‌التحصیلان عمران 76 و دکتر آرش فولادوند (عمران 85) در این قسمت پخش شد. در پایان برنامه قطعه "ای ایران" با اجرای دکتر فولادوند پخش شد.

در پایان از حاضران پذیرایی شد.

 

کانون () دانشکده فنی () کمیته عمران ()
نظر جدید
0%