منو دسترسی
1403/09/07 در ساعت 00:04:01

بازدید اعضای کمیته صمت از فعالیت‌های شرکت آب و عمران

تعدادی از اعضای کمیته صمت از غرفه محصولات این شرکت مهندسی آب و عمران در نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات و تجهیزات معدن و راهسازی، بازدید کردند.

بازدید اعضای کمیته صمت از فعالیت‌های شرکت آب و عمران

پایگاه اطلاع رسانی کانون فنی:

مهندس فریدون نظری، مهندس علی واثقی و مهندس شهریار کوزه‎کنانی، از اعضای کمیته صمت از غرفه محصولات این شرکت مهندسی آب و عمران در نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات و تجهیزات معدن و راهسازی، بازدید کردند.

این بازدید به دعوت مهندس بهمن‌پور (مکانیک 56)، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و عمران، شنبه سوم آذر انجام شد و اعضای کمیته از نزدیک با فعالیت‌ها و تولیدات این شرکت آشنا شدند.

شرکت صنایع آب و عمران ایران (SAICO) در سال 1368 توسط مهندس بهمن‌پور با هدف کمک به توسعه کشور، استقلال صنعتی و کاهش وابستگی به دیگران و با راهکار ایجاد خودکفایی در برخی تجهیزات مورد استفاده در صنعت کشور تاسیس شد.

شیرهای نیمه اتوماتیک چندراهه سختی گیر معروف به سلوالو از جمله تولیدات این شرکت است. این شیرها، کاربرد گسترده در تمام تصفیه‌خانه‌ها و واحدهای تاسیسات همه کارخانه‌ها و مجتمع‌های صنعتی دارند.

مهندس بهمن پور، علاوه بر فعالیت در عرصه صنعت کشور، از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشکاه صنعتی امیرکبیر است.

کانون () کمیته صنعت، معدن و تجارت ()
نظر جدید
0%