منو دسترسی
1400/11/01 در ساعت 12:26:00

مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده مهندسی عمران برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه دکتر سهیل محمدی(عمران 68)، رییس سابق و دکتر مهدی قاسمیه، رییس جدید دانشکده مهندسی عمران صبح چهارشنبه 29 دی‌ماه برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده مهندسی عمران برگزار شد

پایگاه اطلاع رسانی کانون فنی:

مراسم تکریم و معارفه دکتر سهیل محمدی(عمران 68)، رییس سابق و دکتر مهدی قاسمیه، رییس جدید دانشکده مهندسی عمران صبح چهارشنبه 29 دی‌ماه برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر سلطانی، رییس دانشکده فنی، دکتر بهنیا استاد سابق فنی، تعدادی از استادان، مهندس کمره‌ای، دبیر و برخی از اعضای هیات مدیره کانون، برخی از هم‌دانشکده‌ای‌ها و دوستان دکتر محمدی، در تالار شهید رجب‌بیگی دانشکده فنی برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر سهیل محمدی، رییس سابق این دانشکده، در سخنانی از همکاران، استادان و دانشجویان و کارکنان دانشکده، برای حمایت‌ها و کمک‌های آنها در دوره مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.

بسیاری از دوستان و هم‌کلاسی‌های دکتر محمدی به دلیل اقامت در خارج از کشور و همچنین محدودیت‌های کرونایی در این برنامه حضور نداشتند و برای تجلیل از ایشان کلیپ کوتاهی با مشارکت آنان ضبط شده بود که در بخش دیگری از برنامه به نمایش درآمد. در این کلیپ ورودی‌های عمران 63 از اقصی نقاط دنیا با تقدیر از دکتر محمدی و برشمردن موفقیت‌های وی با لحنی صمیمانه برایشان آرزوی موفقیت کردند.

سپس دکتر مهدی قاسمیه، رییس جدید این دانشکده، اهداف و برنامه‌های خود را برای اداره این دانشکده اعلام کرد. بر اساس برنامه‌های اعلام‌شده، ساخت مرکز فناوری و نوآوری دانشکده مهندسی عمران در خیابان 16 آذر، ارتقای تحصیلات تکمیلی و افزایش کیفیت پژوهش، از برنامه‌های دکتر قاسمیه در دوره جدید خواهد بود.

دکتر قاسمیه در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری همکاری دانش‌آموختگان فنی به ویژه عمرانی‌های 63 با دانشکده عمران، ابراز امیدواری کرد که این همکاری در دوره ایشان نیز به نحو احسن ادامه یابد.

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر ناصر سلطانی، رییس دانشکده فنی، در سخنانی با اشاره به سابقه تاریخی دانشکده فنی، جایگاه دانشکده عمران در دانشکده فنی را مورد اشاره قرار داد و گفت:«شاید به لحاظ نظری، اولویت ما دانشکده مهندسی عمران نباشد، چون در طول تاریخ فعالیت، رشد خوبی کرده و به جایگاه خوبی رسیده و دانشکده‌هایی در فنی داریم که نیازمند توجه هستند تا به این درجه برسند، اما واقعیت این است که در عمل، در دوره مسئولیت من، دانشکده عمران و توسعه آن، در صدر همه برنامه‌ها و اقدامات دانشکده فنی بوده است.»

دکتر سلطانی با اشاره به اینکه در دوره کرونا، دانشگاه با مضیقه شدید مالی هم روبه‌رو بوده است، گفت: «مدیریت کردن در این دوران با این همه محدودیت‌، بسیار سخت است و دکتر محمدی، در عین صبوری، همواره پیگیر کارها بودند تا از برنامه‌ها و اهداف عقب نمانند، به خصوص در دو سالی که دانشکده درگیر کرونا بوده است.»

رییس دانشکده فنی، در بخش پایانی سخنان خود، دانشکده فنی را دارای چهار رکن دانشجویان، استادان، کارکنان و دانش‌آموختگان دانست و همراهی و هماهنگی این چهار رکن را، دلیل موفقیت دانشکده در طول تارخ آن برشمرد و اظهار امیدواری کرد این هماهنگی و همراهی، هر روز بیشتر تقویت شود.

در بخش پایانی مراسم، لوح تقدیر و هدایایی از سوی ریاست دانشکده فنی و بخش‌های مختلف به دکتر محمدی اهداء شد.

کانون نیز در این بخش یک لوح تقدیر به همراه کتاب 5هزار سال مهندسی برای اهدا به دکتر محمدی در نظر گرفته بود که توسط مهندس کمره‌ای دبیر کانون به ایشان تقدیم کرد. همچنین ورودی‌های عمران سال 1363 (همکلاسی‌های دکتر محمدی)، نیز تابلویی را برای تقدیر از دکتر محمدی تدارک دیده بود که توسط مهندس عالم‌زاده، عضو هیات مدیره کانون به ایشان اهدا شد.

پس از پایان مراسم حاضران در تالار رجب‌بیگی و سر در دانشکده فنی با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند.

کانون () دانشکده فنی ()
نظر جدید
0%