منو دسترسی
1402/03/18 در ساعت 12:48:14

بازدید از کارخانه سیمان دلیجان

تعدادی از دانشجویان مهندسی عمران دانشکده فنی با هماهنگی کمیته عمران در سفری یک روزه از کارخانه سیمان دلیجان بازدید کردند. در این بازدید 35 نفر از دانشجویان شرکت داشتند.

بازدید از کارخانه سیمان دلیجان

پایگاه اطلاع رسانی کانون فنی:

تعدادی از دانشجویان مهندسی عمران دانشکده فنی با هماهنگی کمیته عمران در سفری یک روزه از کارخانه سیمان دلیجان بازدید کردند. در این بازدید 35 نفر از دانشجویان شرکت داشتند.

اعضای گروه حدود ساعت 7 صبح در مقابل دانشکده فنی – پردیس امیرآباد - گرد هم آمدند و به اتفاق دو تن از اعضای کمیته عمران و توسط دو دستگاه میدل باس عازم کارخانه سیمان دلیجان شدند.

پس از حدود 4 ساعت گروه به محل کارخانه رسیدند و با استقبال مدیران کارخانه از جمله مهندس عباس غفاری (راه و ساختمان 51) و سایر همکاران ایشان بازدید از کارخانه آغاز شد.

عملیات احداث کارخانه سیمان دلیجان را در سال 1384 آغاز و در تیر ماه 1387 مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. ظرفیت اسمی سالانه کارخانه مذکور معادل یک میلیون تن سیمان است.

با توجه به ذخایر غنی مواد اولیه سیمان در مجاورت کارخانه (آهک، سیلیس، سنگ‌آهن و ....) مسایل زیست محیطی و بازار مصرف، محل کارخانه در شهرستان دلیجان واقع در استان مرکزی در زمینی به مساحت 150 هکتار و ارتفاع 1580 متر از سطح دریا انتخاب شده است.

کارخانه سیمان دلیجان انواع مختلف سیمان را تولید می‌کند که سیمان پرتلند، سیمان‎های آمیخته (پوزلانی، سرباره‎ای و ... ) و سیمان حفاری (چاه نفت و گاز) از جمله آن هستند.

در ساخت این کارخانه حدود 10000 تن تجهیزات و ماشین آلات به کار رفته است که 2500 تن قطعات اصلی از شرکت‌های معتبر اروپایی و 7500 تن نیز توسط شرکت‌های داخلی ساخته و تحویل شده است.

تولیدات کارخانه سیمان دلیجان در پروژه‌های متعددی از جمله سد سیمره، سد سیاه‌بیشه، تونل توحید و ... به کار رفته است.

اعضای گروه با راهنمایی کارشناسان فنی کارخانه از قسمت‌های مختلف شامل معدن مواد اولیه، سنگ‌شکن، واحد آسیاب مواد خام، واحد کوره (تولید کلینکر)، اتاق کنترل و آزمایشگاه بازدید کردند و در هر قسمت مسئولان مربوطه توضیحات لازم را ارایه کرده و پاسخگوی سوالات دانشجویان بودند.

همچنین در مسیر بازگشت واحد تولید قطعات پیش‌ساخته نیز مورد بازدید اعضای گروه قرار گرفت.

بازدید حدود ساعت 4 بعد از ظهر خاتمه یافت و اعضای گروه ضمن تشکر از مسئولان کارخانه بابت فراهم کردن امکان بازدید و پذیرایی، کارخانه را ترک کرده و عازم تهران شدند.

کانون () کمیته عمران () بازدید علمی ()
نظر جدید
0%