بازدید از کارخانه معدنی املاح و معدن نمک سالار
تعدادی از اعضای کانون و دانشجویان، سوم آبان ماه از کارخانه معدنی املاح و معدن نمک سالار واقع در گرمسار بازدید کردند. در این بازدید 26 نفر شرکت داشتند.
پایگاه اطلاع رسانی کانون فنی:
تعدادی از اعضای کانون و دانشجویان، سوم آبان ماه از کارخانه معدنی املاح و معدن نمک سالار واقع در گرمسار بازدید کردند.
در این بازدید 26 نفر، شامل دانشجویان معدن و فارغالتحصیلان این رشته و چند تن از فارغلتحصیلان رشته برق و ساختمان شرکت داشتند و آن را مهندس علیاکبر ساداتی هماهنگ کرده بود و وسیله نقلیه (یک دستگاه میدل باس)، از طریق مهندس مهنا معتضدمنجمی تهیه شده بود.
بازدید ساعت 6 صبح از جلوی درب امیرآباد دانشکده آغاز شد. دوستان ساعت 8:30 در کاروانسرای شاه عباسی ده نمک صبحانه را صرف کرده و پس از بازدید کاروانسرا راهی کارخانه املاح در نزدیکی کارونسرا شدند.
بازدید از کارخانه همراه با توضیحات متخصصان این رشته تا ساعت 12:30 طول کشید.
پس از آن گروه راهی معدن نمک در 50 کیلومتری محل کارخانه شدند و پس از بازدید از این معدن که مناظر آن از شگفتیهای کار معدن کاری است، ساعت 16:30 بازدید پایان یافت و گروه راهی تهران شد.
سرپرستی این بازدید را مهندس مهدی شکرپور بر عهده داشت.
.jpg)


.jpg)
